Friday, 5 August 2016

RESEPI POPIA KETAM CHEESE

Assalamualaikum sahabat semua
Few month menyepi kat blog ni. Maklum lah agak bizy dengan bisnes dgerai cuya hihi. Alhamdulillah bisness agak menggalakkan.

Actually kali ni dengan baik hatinya saya nak share resepi terbaru dgerai saya. Popia ketam cheese. Waaah bunyinya agak menyelerakan. Haha memang lah!

Ok jom kita tengok resepi popia yang ohsem ni.

BAHAN2

Kulit Popia
Ketam stick
Carrot
Chesse keping

CARANYA

carrot tu mesti diparut. Pastu chese keeping tu potong dua
Kopek kulit popia letak chese ketam dan carrot then gulung lah. Siap di goreng
Mudahnyaaaa haha..untuk sos tu u all boleh lah guna2 apa2 sos yang korang suka. Tapi kalau nak lagi sedap cicah dengan sos homemade by my moms. Sedaaap..macam tu kena beli lah kat cuya. Haha

So cuba lah!
Sori gambar popia takde sebab tak cukup data nak upload gambar. Haha. Korang bayangkanlah sendiri
Hihi

Oh ye nak bagi tahu produk promosi untuk bulan ogos 2016 ni
Ostematrik kalsium
Harga memang murah. Nak order contact kita. Ocey ♡

Post a Comment